Om Lene Jensen

Lene Jensen

Jeg hedder Lene Jensen, er født i 1969, er uddannet ergoterapeut og Integreret dynamisk psykoterapeut og mindfulness baseret stress reduktions lærer. Jeg er mor til tre drenge. Jeg har en skøn kæreste, en kat og en hund. 🙂

Jeg har været selvstændig psykoterapeut med egen praksis siden 2005. Jeg har i alle disse år hjulpet mange mennesker med at håndtere deres aktuelle livssituation med større nærvær, kendskab til dem selv, deres følelser og større accept af dem selv. Jeg har arbejdet med min egen personlige udvikling i årevis, mediteret kontinuerligt igennem de sidste 15 år og deltaget i et utal af faglige kurser igennem mange år. Jeg brænder for personlig udvikling og afvikling af det der skal afvikles for at komme i en indre balance hvor kærlighed, ro og nærvær er essensen af den vi alle er – uanset vores aktuelle livssituation.

Vi kan ikke kontrollere livet, meget er ude af vores egen kontrol. Det er skræmmende og grænseoverskridende for vores store egoer. Der er meget at lære af livet. Det er muligt at opnå indre lykke og balance. John Kabat Zin, en kendt mindfulness lærer, siger: Vi kan ikke styre bølgerne, men vi kan lære at surfe på dem.

Jeg har i de senere år fået en dyb kontakt til min egen spiritualitet, og ser vigtigheden i at få integreret psykoterapien med det inderste vi ved af. Den psykodynamiske psykoterapi kan skabe store ændringer i et menneskes liv og højne din livskvalitet. Men på trods af disse forandringer opstår der ofte en dybere længsel efter en højere mening med livet. At træne hjertebevidstheden og få hjertet til at åbne sig dybere, og følge hjertets sandhed genskaber kontakten til den indre ro og det dybeste nærvær, som vi alle har inde i os.

Meditation, stilhed, ro og fordybelse er i dag en integreret del af min egen daglige praksis og det integreres som en naturlig del i min konsultation. Derudover modtager jeg kontinuerlig supervision på mine klient- og supervisionssager, går løbende i egen terapi, mediterer og prøver at integrere mindfulness i alt hvad jeg gør, deltager i kurser og retreats som en del af min egen personlige og faglige udvikling. Jeg er i netværk med andre psykoterapeuter og mindfulness instruktører hvor der er fokus på faglig, personlig og spirituel udvikling.

NYHEDSMAIL
DPF-LOGO
Tilmeld dig nyhedsmail og modtag en GRATIS lyd meditation
TAK
for din interesse
Som lovet, er en lyd-meditation er sendt til din mailadresse.
NYHEDSMAIL